PYRO-FÓB Kft.


Cím: 2119 Pécel
Pesti út 93.

Mobil: +36 (30) 960 44 48

Email: pyrofob[kukac]pyrofob.hu

Minőségpolitikánk

 PYRO-FÓB Tűzvédelmi Kft. tűzvédelmi technikai eszközök forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával, javításával foglalkozik. A PYRO-FÓB célja, hogy tevékenységével biztosítsa termékeinek és szolgáltatásainak egyenletes minőségét, és megfeleljen a jogszabályok, és ügyfelek által meghatározott és elvárt közös igényeknek.

A minőségirányítás a PYRO-FÓB vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon üzleti partnereink teljes elégedettségéhez.

Tevékenységünk középpontjában az üzleti partnerünk áll. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Igényeiknek, és a törvényi kötelezettségünknek, előírásoknak megfelelően fejlesztjük szaktudásunkat, termékeinket, technológiánkat, és működési rendszerünket.

Fontosnak tartjuk beszállítóinkkal a kölcsönös jó kapcsolat kialakítását, ezért elvárjuk az igazoltan egyenletes minőségű termékek megbízható beszállítását, saját minőségirányítási rendszerük folyamatos fejlesztését.

Copyright @ 2014 Pyro-Fób Bt. - Minden jog fenntatrva Design és Programozás: Arteries Studio